O nama

Mi smo kompanija koja pronalazi jednostavna rešenja
na konstrukcijske izazove.

O kompaniji.

Kompanija NIVELATOR je osnovana kao grana firme Monter koja je nastala 1994. godine i od tada nastojimo da budemo lideri u izradnji kvalitetnih proizvoda namenjenih građevinskoj industriji. Naš tim se sastoji od teorijskih fizičara, inžinjera i dizajnera koji na najelegantniji i najefikasniji način daju odgovor na zadatke postavljene pred nas.

Misija.

Naša misija kao perspektivnoj i mladoj kompaniji koja je zasnovana na principima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i opštoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Insistira se na stalnom poslovnom usavršavanju i bliskom kontaktu sa korisnicima nasih proizvoda i usluga. Odabirom naših proizvoda je postignut je najbolji odnos cene i kvaliteta. Zadovoljan kupac je nasa misija i potvrda da naš tim dobro radi..

Office

NIVELATOR je osnovana da unapredi dosadašne sisteme za nivelisanje pločica i kao takav našao je svoje mestu na tržištima Australije Kanade Sjedinjenih Američkih država kao i trenutno pokušavamo da ga plasiramo na tržiše EU njegov jedinstveni dizan obogućava postavljenje bez klešta.

Aleksandar Jelic, Project manager